Liposuctie om in je droomlaarzen te passen: waar gaat het heen?!

Nu de herfst officieel haar intrede heeft gedaan, is het tijd om je zomerse ballerina’s in te ruilen voor een mooi paar laarzen. Helaas is shoppen voor nieuwe laarzen niet voor iedereen een feestje, want voor sommige exemplaren moet je nou eenmaal mooie, slanke kuiten hebben. En niet iedereen is daarmee gezegend. Maar de oplossing is daar: laat gewoon wat vet wegzuigen aan je kuiten en alle laarzen zitten je als gegoten!

Je kent het wel: zie je eindelijk dat stel laarzen waar je al maanden naar op zoek bent, zijn ze er niet in jouw maat. Nog vervelender is als ze helemaal niet dichtgaan, omdat je over een paar stevige, Hollandse fietskuiten beschikt. Niks mis mee, maar handig is het niet. Nou kun je verschillende dingen doen;

1: Je gaat in een hoekje zitten huilen en net zo lang hopen tot je kuiten zijn geslonken.
2: Je gaat in plaats van je droomlaarzen op zoek naar de leukste enkellaarsjes ter wereld.
3: Je laat wat vet verwijderen aan je kuiten zodat je tóch die laarzen kunt dragen.

Hoewel plastische chirurgie al lang geen issue meer is en liposuctie dus ook niet, klinkt het voor mij echt te gek voor woorden: vet laten weghalen aan je benen.

Dat mensen een strakkere buik willen en daarom de kwabjes weg laten zuigen of van de putjes in hun dijen af willen, komt steeds meer voor. Maar van vet weghalen aan je kuiten, sta ik toch even met mijn oren te klapperen.

Toch blijkt microliposcutie aan de kuiten ook steeds vaker voor te komen. Het is niet de meest simpele ingreep: de microliposuctie zuigt het vet rondom de spieren beetje voor beetje weg. De meeste vrouwen doen het puur en alleen om in hun gedroomde paar laarzen te passen. Bizar, als je het mij vraagt.

Mocht jij daar nou anders over denken en kuitliposuctie jou en je volle kuiten als muziek in de oren klinken, wacht dan nog even. Het herstelproces duurt namelijk gemiddeld tien maanden, dus beter is om een paar maandjes te wachten, zodat je volgende winter over niet alleen een paar droomkuiten, maar ook droomlaarzen beschikt.

Zou jij plastische chirurgie overwegen?