Rond, groot, gekleurd en opvallend: met deze zonnebrillen wil jij deze zomer gezien worden!

Nu we lekker vroeg mogen genieten van de eerste zonnestralen op onze bol, wordt het ook tijd om daar de benodigde accessoires bij uit de kast te trekken! Een goede zonnebril mag natuurlijk niet ontbreken bij jouw lentelook en deze zomer geldt: hoe opvallender, hoe beter. Met deze zonnebrillen zorg je ervoor dat jij er oogverblindend uitziet!

1. Bring back the nineties!
Retro-zonnebrillen zijn het helemaal deze zomer. Dus spit nog even goed je kasten door of vraag je moeder of ze nog een fashionable model op zolder heeft liggen, want op deze manier ben je ook nog eens heel budgetproof bezig! En als je geld genoeg hebt, kun je altijd nog gaan voor het Rasoir-model van Miu Miu, waarbij de onderkant lijkt alsof het door een scheermesje is afgesneden. Onze eigen Doutzen geeft alvast het goede voorbeeld.

2. Geef hout als je van elkaar houdt
Met een houten zonnebril steel jij deze zomer gegarandeerd de show. Het merk Woodys Barcelona ontwierp 34 houten modellen, dus voor iedereen zit er wat bij naar haar smaak. Ebbenhout, beukenhout, bamboe, perzikboomhout en zelfs skateboardhout: al deze materialen zijn gebruikt in de hippe brillen. Dus als je van anders dan anders hout, ehh, houdt, weet je waar jouw nieuwe sunglasses aan moeten voldoen!

3. Kattenogen
De cat eye sunglasses, die in de jaren ’50 superhot waren, zijn deze zomer niet uit het modebeeld weg te denken. Met de hoge punt aan de zijkanten zie jij er stunning uit. Mooi bij een wat nettere look, bijvoorbeeld bij een kokerrok met mooie blouse, maar ook zeker niet verkeerd als je in casual outfit naar een festival gaat.

4. Aviator
Het lijkt wel of dit model nooit uit de mode raakt: de goold old aviator, of gewoon de pilotenbril. En ik snap heel goed waarom: dit stoere model staat bijna iedereen geweldig! En je hebt genoeg keuze: ga je voor felle, oranje glazen, of voor een simpel model met dunne gouden pootjes? Met de pilotenbril spring jij dit jaar in elk geval in het oog!

Welke van deze vier stijlen is jouw favoriet?