Oranje boven én onder: zo juich jij Nederland in stijl naar de finale!

Met het WK voetbal in aantocht zijn de oranje jurkjes en roodwitblauwe sjaaltjes, topjes en rokjes niet aan te slepen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je uit dat enorme aanbod de leukste items pikt, zonder voor gek te lopen? (Godzijdank zijn de Roy Donders-juichpakken uitverkocht!) Met deze items juich jij in stijl voor oranje!

1. De By Danie-poncho
By Danie heeft een hippe poncho die superhandig is, want je kunt ‘m op meerdere manieren dragen en combineren. Ga je voor een grote sjaal, een wikkeljurk of knoop je ‘m om als rokje? The choice is yours! Voordeel is dat je hiermee dus elke wedstrijd een andere outfit hebt, en dat met maar één kledingstuk!

2. Het Supertrash-jurkje
Bij het EK twee jaar geleden kwam Supertrash al met een oranje jurkje dat je op verschillende manieren kon dragen. En ook dit jaar kun je het oranje ‘Super Team’-jurkje op de normale manier dragen, of achterstevoren met een sexy decolleté. Ook verkrijgbaar in een mini-me versie voor als je een dochtertje hebt.

3. Accessoires
Ben je niet zo van de oranje kledij, maar meer van de subtiele accenten? Pak dan uit met accessoires of make-up. Oranje nagellak doet het altijd goed, of op elke nagel een ander kleurtje in de driekleur. En wat dacht je van oranje nepwimpers? Lekker hysterisch! Verder zijn er genoeg sieraden te koop in de kleur van ons elftal. Knoop bijvoorbeeld een oranje sjaaltje om je hoofd: dat staat stoer én hip. Of ga los met een oranje spuitbus in je haar of de good-old Nederlandse vlag op je wang. En een hoedje is een leuk item om je outfit mee af te maken.

Eigenlijk maakt het allemaal ook niet zo veel uit: zo lang jij je maar happy voelt als je onze jongens aanmoedigt (áls je dat al doet). Of dat nou is in een oranje juichpak met roodwitblauwe hoed, boa en pumps, of in je dagelijkse werkkloffie. Zo lang we maar niet in ons hempie staan (tenzij ‘ie oranje is natuurlijk).