Drie redenen waarom de Action hét shoppingparadijs op aarde is!

Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in de Action en sindsdien ben ik hooked. Vooral sinds er één vlakbij mijn huis zit ben ik er niet weg te slaan en kom ik er nog net niet dagelijks. De Action heeft alles: van kleding tot kaarsen en van shampoo tot snoep. Ik ga nooit met lege handen naar huis. Slecht voor mijn portemonnee, maar oh zo goed voor mijn humeur. En wel hierom.

1.De Action is spotgoedkoop!
Ik word altijd zo blij van de Action. Waarom? Omdat ze de leukste spulletjes hebben en het kost geen drol! Zo heb ik er laatst een geweldige tregging gekocht met bloemenprint. Zeven euro! En ongelooflijk hoeveel complimenten ik er over krijg.

Ook kocht ik er ooit superleuke gympjes voor slechts vier euro, en een bikini voor zes. Die laatste zag ik daarna terug op de blog van een bekende beautyblogger, maar natuurlijk verraadde ze niet waar ze die had gekocht… En omdat het allemaal zo goedkoop is, blijf je maar kopen. Zo heb ik nu een voorraad shampoo (voor droog haar, gekleurd haar, normaal haar en ga nog maar even door) waar je u tegen zegt en zoveel fietslampjes dat ik er wel een handel in kan beginnen.

2. Je kunt er voor iedereen wat kopen
Het zijn echt niet alleen de kleding en schoenen waarvoor ik bij de Action kom. Vaak hebben ze ook helemaal geen leuke kledingstukken, of dan ziet het er leuk uit maar lijk je net een overjarige hippie als je het draagt. Voor cadeautjes vind ik de Action het perfecte adres. Of het nou voor de verjaardag van je schoonmoeder, broer of kat is: bij de Action slaag je gegarandeerd. En weet je echt niet wat je moet kopen? Sinds kort verkopen ze heuse Action cadeau-bonnen. Een absolute must-have, als je het mij vraagt!

3. De Action verkoopt alles. Alles? Ja, alles!
De tijd dat je naar vijf verschillende winkels moest om je inkopen te doen is sinds de komst van de Action voorgoed voorbij. Met slechts één bezoekje aan hét shoppingparadijs op aarde ben je in één keer klaar. Ondergoed, noodles, boeken, fietslampjes, kunstheupen: je kunt het zo gek niet bedenken, of de Action heeft het!

Wat zijn jouw ervaringen met de Action? Ben je net zo lyrisch, of ben je er misschien nog nooit geweest? (dan mis je echt iets!) Voor mij is het in elk geval duidelijk: zonder de Action zag mijn huis er waarschijnlijk uit als een ongezellig hol, was ik veel meer geld kwijt aan dagelijkse dingen als make-up en kleding, en was ik regelmatig met lege handen op een feestje gekomen!