Dit zijn ze: de nieuwste nagellaktrends voor deze zomer!

Dieren, printjes, letters, glitters en vooral véél kleur: deze zomer mag je helemaal losgaan op je nagels! Nailart is nog lang niet passé, dus knutselen we vrolijk door om de mooiste kunstwerkjes op onze nagels te toveren. Dit zijn de trends voor komende zomer!

2014nailskleuropkleur_0

1. Kleur op kleur
Wees niet bang om verschillende kleuren nagellak met elkaar te combineren. Blauw met goud, roze met oranje: je kan het zo gek niet bedenken, als het maar enigszins met elkaar en je outfit kleurt ben je helemaal modebewust bezig.

2. Miauw!
Animal prints zien we niet alleen terug in kleding, ook op je nagels zijn ze hotter dan hot. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lieve katjes om je nagels mee op te fleuren? Of een sexy zebra- of luipaardprintje? Om wild van te worden, roawrrrr!

3. Mooi zwart is niet lelijk
Misschien denk je bij zwarte nagels meteen aan gothic, maar het kan best chique zijn als je het met een mooie pencil skirt en nette blouse combineert. In de zomer staat het juist heel goed bij het frisse wit dat je dan vaker draagt. Prima combi dus!

4. Au naturelnails2014katjes2
De naturelle nagel-trend is eenvoudig, maar toch verzorgd. Of je nou een blanke topcoat op je nagels lakt of een mooie nude-tint: met deze trend zit je altijd goed.

5. Pastel
Pastelkleurtjes zijn in de zomer bijna niet meer weg te denken. Zowel in kleding als op je nagels doen ze het goed. Babyroze, lichtblauw, muntgroen: de snoepjeskleuren staan allemaal even schattig als volwassen.

6. Metallic
Wie al die tierelantijntjes op de nagels te heftig vindt, maar blanke nagels wat saai, is er een middenweg: een randje in metallic lak. Subtiel, maar toch aanwezig. En je doet meteen mee aan de naturelle nagel-trend, twee vliegen in één klap dus!

7. Halve nagels
Een hele simpele maar oh zo hippe trend is om de helft van je nagels te lakken, en de andere helft blank te laten. De kant die je lakt kun je pimpen met bolletjes, streepjes, net wat je leuk vindt.

8. Printjes
Wat prints op je nagels betreft maakt het eigenlijk niet zoveel uit, als het maar veel kleur heeft. Zelf houd ik erg van de aztec print, die je ook veel op kleding en tassen terugziet en het ook goed doet op je nagels. Maar ook bloemetjes zijn lief, of gewoon stipjes. Wees creatief!